Om oss

2015 grundades Moraflotten som en vintersysselsättning för ett bolag som till största delen var verksamt på sommaren. För varje år som gick ökade intresset för flottarna, och när grundaren ville sälja företaget tyckte vår nuvarande VD Johan Frost från Frost Production att Moraflotten skulle få finnas kvar i Mora – och tog över rodret själv. Idag är vi uppåt tio anställda som arbetar med Moraflotten i vår fabrik i Mora, och verksamheten går bättre än någonsin. Därför hade vi förberett ett stort lager förra året, men efterfrågan av flottar var så pass hög att vi var tvungna att stänga verksamheten redan i april medan vi väntade på mer material.

I en tid där många större företag fokuserar på nästa kvartalsrapport och sparar in på material och tid, väljer vi på Moraflotten att gå åt andra hållet. Vi tillverkar alla våra produkter av ålderbeständiga material i hög kvalitet, så att din flotte ska hålla långt in i framtiden. Vi strävar också efter att påverka miljön så lite som möjligt både under produktion, leverans och framtida underhåll. Alla våra pontoner tillverkas på plats av syrafast rostfri plåt alternativt aluminium här i Mora.

I år har vi bunkrat upp med ett ännu större lager och bearbetar redan ordrar på löpande band. Men om du vill ha en flotte så snart som möjligt måste du vara på hugget, och har du några särskilda önskemål – hör av dig, så löser vi det!

MORAFLOTTEN I MEDIA